Statystyki
- Odwiedziny: 648555
- Do końca roku: 277 dni
- Do wakacji: 84 dni
Piątek, 2024-03-29
Imieniny: Marka, Wiktoryny
DATA |
ŚNIADANIE |
ALERGENY |
OBIAD |
ALERGENY |
PODWIECZOREK |
ALERGENY |
PONIEDZIAŁEK 22.04.2019 |
|
|
ŚWIĘTO |
|
|
|
WTOREK 23.04.2019 |
Chleb wieloziarnisty,masło, Pasztet drobiowy,papryka Czerwona, Herbata rumiankowa, |
1,7,11, |
Ogórkowa ,ziemniaki,wywar wołowo-warzywny,śmietana, Ryż na mleku,mus truskawkowy, Woda z cytryną, |
1,7,9, |
Owoce, Krakersy , |
1, |
ŚRODA 24.04.2019 |
Bułka kornelka,masło, Szynka drobiowa,ser żółty, Sałata zielona, Kawa z mlekiem, |
1,3,8,11, |
Biały barszcz ,ziemniaki, Wywar drobiowo-warzywny,śmietana, Spaghetti,mięso drobiowe,sos pomidorowy,woda z miętą, |
,1,7,9 |
Kisiel, Żurawina, |
|
CZWARTEK 25.04..2019 |
Chałka,masło, Dżem 100% truskawkowy, Ser biały, Kakao naturalne z mlekiem, |
1.7, |
Grysikowa ,wywar drobiowy-warzywny, Klops wieprzowo-drobiowy,kapust biała, Ziemniaki, Kompot wieloowocowy, |
1,9, |
Jabłko, Chrupki kukurydziane,
|
7,8, |
PIĄTEK 26.04.2019 |
Chleb bawarski,masło, Pasta z tuńczyka,ogórek Zielony,pomodor, Herbata miętowa, |
1,3,4,7, |
Fasolowa ,wywar warzywno-drobiowy, Grzaki, Makaron razowy,biały ser, Sok 100%jabłkowy,
|
1,3,7,9, |
Galaretka Z owocami,
|
|
WSZYSTKIE POTRAWY PRZYGOTOWYWANE SĄ Z OGRANICZONĄ ILOŚCIĄ SOLI, CUKRU I TŁUSZCZU.DO POSIŁKÓW UŻYWAMY PRZYPRAW-PIEPRZ,ZIELE ANGIELSKIE,LIŚC LAUROWY,MAJERANEK,OREGANO,BAZYLIĘ,TYMIANEK, KMINEK,ZIOŁA PROWANSALSKIE,PAPRYKA SŁODKA,
ZGODNIEZ INFORMACJAMI OD PRODUCENTÓW UŻYTE PRODUKTY GOTOWE (NP.KAKAO,HERBATA,DŻEM,KECZUP,KONCENTRAT POMIDOROWY,PRODUKTY Z MIĘSA)MOGĄ ZAWIERAĆ ŚLADOWE ILOŚCI ALERGENÓW TJ.-GLUTEN,MLEKA ŁĄCZNIE Z LAKTOZĄ,JAJ,SOI,ORZECHÓW,SELERA , GORCZYCY
DATA |
ŚNIADANIE |
ALERGENY |
OBIAD |
ALERGENY |
PODWIECZOREK |
ALERGENY |
PONIEDZIAŁEK 29.04.2019 |
Bułka pszenna,masło, Parówka z szynki,keczup, Herbata rumiankowa, |
1,3,7, |
Koperkowa,wywar warzywno-drobiowy, Ziemniaki,śmietana, Łazanki,kapusta,mięso z szynki wieprzowej,woda z miętą, |
1,7,9, |
Budyń mleczny, Rodzynki, |
1, |
WTOREK 30.04.2019 |
Zupa mleczna ,płatki Kukurydziane,strucla, Masło,miód, |
1,7, |
Kalafiorowa ,ziemniaki,wywar wołowo-warzywny,śmietana, Gulasz drobiowy,kasza jęczmienna, Ogórek kiszony,kompot, |
1,7,9, |
Owoce, Krakersy , |
1, |
ŚRODA 01.05.2019 |
|
|
ŚWIĘTO |
|
|
|
CZWARTEK 02.05..2019 |
Chleb krajan,masło, Pasta z jajka,szczypiorek, Pomidor, Herbata owocowa, |
1,3,7, |
Barszcz czerwony,wywar drobiowy-warzywny,ziemniaki,śmietana, Kasza manna,cynamon,cukier trzcinowy, Sok 100% wisniowy, |
1,9, |
Jabłko, Chrupki kukurydziane,
|
7,8, |
PIĄTEK 03.05.2019 |
|
|
ŚWIĘTO |
|
|
|
WSZYSTKIE POTRAWY PRZYGOTOWYWANE SĄ Z OGRANICZONĄ ILOŚCIĄ SOLI, CUKRU I TŁUSZCZU.DO POSIŁKÓW UŻYWAMY PRZYPRAW-PIEPRZ,ZIELE ANGIELSKIE,LIŚC LAUROWY,MAJERANEK,OREGANO,BAZYLIĘ,TYMIANEK, KMINEK,ZIOŁA PROWANSALSKIE,PAPRYKA SŁODKA,
ZGODNIEZ INFORMACJAMI OD PRODUCENTÓW UŻYTE PRODUKTY GOTOWE (NP.KAKAO,HERBATA,DŻEM,KECZUP,KONCENTRAT POMIDOROWY,PRODUKTY Z MIĘSA)MOGĄ ZAWIERAĆ ŚLADOWE ILOŚCI ALERGENÓW TJ.-GLUTEN,MLEKA ŁĄCZNIE Z LAKTOZĄ,JAJ,SOI,ORZECHÓW,SELERA , GORCZYCY